“Χάστε τα περιττά κιλά των γιορτών” !! από τον Θαλή Παναγιώτου- Eιδικό Διατροφολόγο και Personal Trainer.


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

H καινούρια χρονιά μπήκε γιορτινή και λαμπερή! Τις τελευταίες ημέρες, αν όχι εβδομάδες όλοι μας βγήκαμε έξω, ψωνίσαμε, φάγαμε και ήπιαμε.

Σίγουρα αυτές τις ημέρες των γιορτών όλοι χαλαρώσαμε λίγο. Πιθανώς να αμελήσαμε τη γυμναστική μας και να μην ήμασταν τόσο συνεπείς στον πρόγραμμά μας. Αυτές τις μέρες οι διατροφικές μας συνήθειες άλλαξαν και φάγαμε κάτι παραπάνω. Μία τα Χριστουγεννιάτικα γλυκά, μία η θεσπέσια γεμιστή γαλοπούλα, μία οι μαζεμένες έξοδοι για ποτά, μας άφησαν να νιώθουμε φουσκωμένοι και με λίγο έξτρα βάρος.
Γρήγορη απώλεια βάρους.
Σίγουρα η αίσθηση των στενών ρούχων που κάποτε μας έμπαιναν με ευκολία δεν είναι ό,τι καλύτερο! Το φούσκωμα και το πρήξιμο είναι δυσάρεστα και όλοι μας θέλουμε να χάσουμε τα κιλά που πήραμε στις γιορτές όσο πιο γρήγορα γίνεται. Οι δίαιτες αστραπή φαντάζουν να είναι η ιδανική λύση. Αντισταθείτε όμως! Οι γρήγορες δίαιτες δεν είναι αποτελεσματικές και θα σας κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό. Μην βιαστείτε να χάσετε τα κιλά των γιορτών με δίαιτες αστραπή. Το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να χάσετε υγρά και μυική μάζα αντί για λίπος και να ξαναπάρετε βάρος σε χρόνο ρεκόρ.
Πώς να χάσετε τα κιλά των γιορτών μόνιμα και αποτελεσματικά.
Δεν χρειάζεται να καταφύγετε σε υπερβολικές αλλαγές, γρήγορες δίαιτες και ματζούνια για να χάσετε τα κιλά των γιορτών. Μην βιαστείτε να χάσετε βάρος, δεν υπάρχει κανένας λόγος. Κάντε το σωστά, με υπομονή. Τα πράγματα είναι απλά: Ξαναγυρίστε στην ρουτίνα που είχατε πριν τις γιορτές και θα δείτε τα κιλά να φεύγουν από πάνω σας αργά και σταθερά μέχρι που θα αποκτήσετε ξανά το βάρος που είχατε πριν. Μην καταπονείτε τον οργανισμό σας με δίαιτες. Φροντίστε να του παρέχετε όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται.
Ξαναρχίστε να τρώτε σωστά κάνοντας 5 μικρά γεύματα την ημέρα. Μην παραλείπετε το πρωινό και μη μένετε πεινασμένοι! Μην ξεχνάτε να εμπλουτίσετε τη διατροφή σας με αρκετά φρούτα και λαχανικά, καταναλώνοντας 5 μερίδες την ημέρα. Αποφύγετε τα λιπαρά τρόφιμα και πάντοτε να συνοδεύετε το φαγητό σας με σαλάτα.
Επιστρέψτε άμεσα στο πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθούσατε πριν τις γιορτές και μη μένετε στάσιμοι! Η γυμναστική θα σας βοηθήσει να βρείτε ξανά τη φόρμα σας και να επαναφέρετε την όμορφη σιλουέτα σας γρηγορότερα.

mypersonaltrainer.gr

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

http://www.mypersonaltrainer.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=305%3A2011-12-26-20-35-06&catid=65%3Adia

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *