Χρήσιμες συμβουλές από τον Στέλιο Παρλιάρο και τις “Γλυκές Αλχημείες”, για πετυχημένα μελομακάρονα!
TIPS ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ
Δε ζυμώνουμε πολλή ώρα τα μελομακάρονα γιατί θα δημιουργηθούν ίνες.Αυτό οφείλεται στη σύσταση των υλικών του.
Τα μελομακάρονα πρέπει να είναι ζεστά όταν τα ρίχνουμε σε κρύο σιρόπι.Στη διάρκεια της διαδικασίας το σιρόπι ζεσταίνεται,οπότε πρέπει να το κρυώνουμε.
Τα σιροπιασμένα μελομακάρονα απορροφούν την υγρασία από το περιβάλλον γι αυτό πρέπει να τα διατηρούμε σε κάποιο σκεύος ή να τα προστατεύουμε με μια μεμβράνη.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
http://www.glykes-alchimies.gr/?p=2389
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Το κόλπο για να φτιάξεις γρανίτα χωρίς γρανιτομηχανή, από το icookgreek.com!
"Από που προήλθε η κρέπα ;", από την δημοσιογράφο και αθλήτρια πολεμικών τεχνών Μαρία Σκαμπαρδώνη!
Συμβουλές για πετυχημένους κουραμπιέδες από τον Στέλιο Παρλιάρο και τις "Γλυκές Αλχημείες"!!
"Μυστικά για να λιώσετε σωστά την κουβερτούρα", από την Αργυρώ μας!
Όλα τα μυστικά για σπιτικό παγωτό με ή χωρίς παγωτομηχανή, από την Αργυρώ μας και το argiro.gr!
Εύκολο στρώσιμο σοκολάτας: μια χρήσιμη συμβουλή από τον Στέλιο Παρλιάρο!
Αφήστε μια απάντηση