Χρήσιμες συμβουλές από τον Στέλιο Παρλιάρο και τις “Γλυκές Αλχημείες”, για πετυχημένα μελομακάρονα!
TIPS ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ
Δε ζυμώνουμε πολλή ώρα τα μελομακάρονα γιατί θα δημιουργηθούν ίνες.Αυτό οφείλεται στη σύσταση των υλικών του.
Τα μελομακάρονα πρέπει να είναι ζεστά όταν τα ρίχνουμε σε κρύο σιρόπι.Στη διάρκεια της διαδικασίας το σιρόπι ζεσταίνεται,οπότε πρέπει να το κρυώνουμε.
Τα σιροπιασμένα μελομακάρονα απορροφούν την υγρασία από το περιβάλλον γι αυτό πρέπει να τα διατηρούμε σε κάποιο σκεύος ή να τα προστατεύουμε με μια μεμβράνη.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
http://www.glykes-alchimies.gr/?p=2389
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Πώς γίνονται τέλειες οι σπιτικές μαρμελάδες, από την Ντίνα Νικολάου!
"Δεν σου πέτυχε το κέικ; 9 πιθανές εξηγήσεις... Κι ας νιώθεις ότι τα έκανες όλα σωστά, κατά γράμμα!"...
Εύκολο στρώσιμο σοκολάτας: μια χρήσιμη συμβουλή από τον Στέλιο Παρλιάρο!
Μυστικά για τέλεια Πασχαλινά κουλούρια,από την αγαπημένη Ελευθερία Μπούτζα και το "Μαγειρεύοντας με...
Μυστικά και συνταγή για τέλεια cookies βουτύρου με σοκολάτα, από την Αργυρώ μας!
"Τι προσέχουμε όταν φτιάχνουμε μπισκότα - Οκτώ tips", από το icookgreek.com!
Αφήστε μια απάντηση