Bolero-Biodiet

http://www.chefoulis.gr/%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B9%CE%BD%CF%8C-%CE%B3%CE%BB%CF%85%CE%BA%CF%8C-%CE%BC%CE%B5-%CE%B6%CE%B5%CE%BB%CE%AD/

από Κατηγορία: Γλυκά

Προετοιμασία: 10 λεπτάΜαγείρεμα: 20 λεπτά

Υλικά

  • Ζελέ της αρεσκείας σας 2 φακελάκια
  • Μπισκότα πτι- μπερ 2 πακέτα
  • Ανθός ορύζης βανίλια 2 φακελάκια
  • Γάλα 1 1/2 λίτρο

Οδηγίες

Φτιάχνουμε τα φακελάκια με την κρέμα με βάση τις οδηγίες.
Σε ένα στένομακρο πυρέξ βάζουμε μία στρώση μπισκότα.
Αδειάζουμε την μισή κρέμα και βάζουμε δεύτερη στρώση μπισκότα.
Ρίχνουμε την υπόλοιπη κρέμα και το αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσει.
Φτιάχνουμε τα δυο φακελάκια ζελέ και τα αδειάζουμε σιγά σιγά πάνω στο γλυκό.
Το αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει καλά .

image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *