fineti

Υλικά

2 συσκευασίες έτοιμου ζελέ με γεύση κεράσι
200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
κεράσια ολόκληρα, καλά πλυμένα (μην αφαιρέσετε το κοτσανάκι τους)

 

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ, φτιάχνω, σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου, τη μια συσκευασία ζελέ κεράσι. Αφήνω για λίγο να κρυώσει και προσθέτω το γιαούρτι . Ανακατεύω απαλά μέχρι να ενωθούν πλήρως τα δύο μίγματα και μοιράζω σε 3 ποτήρια, γεμίζοντάς τα μέχρι λίγο πάνω από τη μέση.
Βάζω τα ποτήρια στο ψυγείο και τα αφήνω να παγώσουν και να σφίξουν για 2 ώρες.
Σε ένα μπολ φτιάχνω τη δεύτερη συσκευασία ζελέ κεράσι, ακολουθώντας τις οδηγίες του κουτιού. Το αφήνω να κρυώσει λίγο. Βγάζω από το ψυγείο τα 3 ποτήρια με το μίγμα γιαούρτι-κεράσι και με προσοχή (χρησιμοποιώ κουτάλι) μοιράζω το υγρό ζελέ επάνω στην κρέμα. Βυθίζω λίγα ολόκληρα κεράσια στο ζελέ και ξαναβάζω τα ποτήρια στο ψυγείο.
Αφήνω τα ποτήρια στο ψυγείο για 3 ώρες, μέχρι να πήξει εντελώς το ζελέ και σερβίρω.

 

https://www.facebook.com/cookingwithL/photos/a.871253202909666.1073741899.664704013564587/1614475611920751/?type=3&notif_t=notify_me_page&notif_id=1498594113761509

image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.