Οδηγίες

  1. Αναμειγνύουμε το σπορέλαιο με το κακάο να γίνουν σαν κρέμα.
  2. Όταν είναι έτοιμη αρωματίζουμε με τις βανίλιες.
  3. Χτυπάμε τα αυγά να αφρατέψουν, προσθέτουμε την άχνη και χτυπάμε μέχρι που να ασπρίσουν.
  4. Ενσωματώνουμε το μείγμα με το κακάο, προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε να γίνει ζύμη.
  5. Την απλώνουμε σε φόρμα 26 εκατοστών με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς.
  6. Όταν κάνει κρούστα ελέγχουμε με μία οδοντογλυφίδα αν είναι έτοιμο.
  7. Βάζουμε το γάλα μαζί με τις βανίλιες να βράσουν.
  8. Διαλύουμε τον καφέ στο νερό.
  9. Χτυπάμε τους κρόκους μαζί με την ζάχαρη να γίνουν ένα.
  10. Προσθέτουμε το νισεστέ και ανακατεύουμε.
  11. Βάζουμε λίγο λίγο το γάλα (να πάρει θερμοκρασία το μείγμα) και ανακατεύουμε πολλή καλά για να μην ψηθούν οι κρόκοι.
  12. Τα βάζουμε σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε να γίνουν κρέμα.
  13. Αρωματίζουμε με τον καφέ και αφήνουμε την ζελατίνη για 5 λεπτά με το νερό να φουσκώσει.
  14. Όσο το μείγμα είναι καυτό διαλύουμε την ζελατίνη.
  15. Με απαλές κινήσεις ενσωματώνουμε την χλιαρή κρέμα στην κρέμα γάλακτος που έχουν χτυπήσει σε σαντιγί.
  16. Κάνουμε μία στρώση από κρέμα στο κρύο παντεσπάνι και από πάνω κάνουμε μεγάλες ροζέτες.
  17. Τέλος πασπαλίζουμε με κακάο.