Οδηγίες

  1. Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν.
  2. Κοσκινίζουμε το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, το κακάο, τις βανίλιες και ανακατεύουμε να γίνει ζύμη.
  3. Την απλώνουμε σε 2 φόρμες 40×27 με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 10-15 λεπτά.
  4. Όταν κρυώσει το τρυπάμε καλά με ένα ξυλάκι και σιροπιάζουμε με το γάλα.
  5. Βάζουμε τα φύλλα ζελατίνης σε κρύο νερό για 5 λεπτά να μαλακώσουν.
  6. Όταν είναι έτοιμα τα διαλύουμε σε 80 ml καυτό νερό μαζί με τον καφέ.
  7. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί.
  8. Προσθέτουμε το γιαούρτι, την άχνη, τις βανίλιες και ανακατεύουμε.
  9. Ρίχνουμε σιγά σιγά το κρύο μείγμα με τον καφέ και ενσωματώνουμε.
  10. Την απλώνουμε πάνω από το παντεσπάνι και βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 6 ώρες.