Παγωτό-γιαούρτι με μέλι και καρύδια, από το sintayes.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Χρόνος: 30 λ + αναμονή ψύξης

συνταγή icon Δυσκολία: Εύκολη

 

Μια συνταγή για ένα εύκολο και γευστικότατο παγωτό με μέλι και καρύδια.Απολαύστε το με extra καρύδια περιχυμένο με θυμαρίσιο μέλι.

Υλικά συνταγής

  • 400 γρ. (2 κεσεδάκια) στραγγιστό γιαούρτι πλήρες
  • 250 ml κρέμα γάλακτος πλήρης λιπαρών 36%
  • 100 ml ζαχαρούχο γάλα (1/2 κουτί)
  • 1 βανίλια
  • 6  κ. σ. ψιλοκομμένα καρύδια + επιπλέον για γαρνίρισμα
  • 5 κ. σ. μέλι + επιπλέον για γαρνίρισμα

Εκτέλεση συνταγής

  1. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με τη βανίλια στο μίξερ μέχρι να φουσκώσει και να γίνει μια πηχτή σαντιγί σε παχύρρευστη μορφή.
  2. Προσθέτουμε σταδιακά το ζαχαρούχο το γιαούρτι και το μέλι και χτυπάμε για 1 λεπτό ακόμη.
  3. Μεταφέρουμε το μείγμα σε ανοξείδωτο μπολ με καπάκι και το αφήνουμε στην κατάψυξη για 1 ώρα, να σκληρύνει λίγο. Το βγάζουμε από την κατάψυξη και το χτυπάμε πάλι μέχρι να αφρατέψει.
  4. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία μία φορά ακόμη προσθέτοντας τα καρύδια και το μέλι. Ανακατεύουμε να ενσωματωθούν. Ξαναβάζουμε το παγωτό  στην κατάψυξη για να παγώσει καλά. Το σερβίρουμε με extra μέλι και καρύδια.

 

 

https://www.sintayes.gr/syntages/pagoto-meli-ke-karidia/

maple

 

 

 

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *