Laurence-galerie de chocolat
Creta Carob
Laurence-πάρτυ-βάφτιση
Υλικά :
  • 3 φλιτζ. Καρυδόψιχα χοντροκομμένη –
  • 1 φλιτζ. Σουσάμι καβουρντισμένο και κοπανισμένο –
  • 1 φλιτζ. Φυστίκια Αιγίνης –
  • 3-4 κουτ.σ. Ζάχαρη –
  • 1 κουτ.σ. Κανέλλα –
  • 1 φλιτζ. Φρυγανιά τριμμένη –
  • 2 κούπες Λάδι Καλαμποκέλαιο για το ζεμάτισμα
    • 2  πακ. φύλλο κρούστας
Σιρόπι :
  • 2 1/2 φλιτζ. Μέλι –
  • 1 1/2 ποτ. Νερό –
  • 1 ξυλαράκι Κανέλλα –
  • Χυμό από 1 Λεμόνι

Προσθέτουμε τα υλικά και βράζουμε για 15 λεπτά

Εκτέλεση :
Βάζουμε όλα τα υλικά και αφού τα ανακατέψουμε καλά, αρχίζουμε να τυλίγουμε.
Μόλις είμαστε έτοιμες και αφού έχουμε κάψει πολύ καλά το Λάδι, το περιχύνουμε και το βάζουμε στο φούρνο μέχρι να ροδοκοκκινίσει…
Το ΛΑΔΙ πρέπει να κάψει πολύ καλά… Το σιρόπι το κάνουμε αμέσως για να είναι κρύο… Ή και τα δύο ζεστά ή ένα κι ένα…
Καλή σας Επιτυχία…!!!
Φιλιώ Μπαρμπαρή
image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *