Το Σαραγλί της Σμύρνης από την Φιλιώ Μπαρμπαρή και το “Επάγγελμα Γυναίκα” !


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Υλικά :
  • 3 φλιτζ. Καρυδόψιχα χοντροκομμένη –
  • 1 φλιτζ. Σουσάμι καβουρντισμένο και κοπανισμένο –
  • 1 φλιτζ. Φυστίκια Αιγίνης –
  • 3-4 κουτ.σ. Ζάχαρη –
  • 1 κουτ.σ. Κανέλλα –
  • 1 φλιτζ. Φρυγανιά τριμμένη –
  • 2 κούπες Λάδι Καλαμποκέλαιο για το ζεμάτισμα
    • 2  πακ. φύλλο κρούστας
Σιρόπι :
  • 2 1/2 φλιτζ. Μέλι –
  • 1 1/2 ποτ. Νερό –
  • 1 ξυλαράκι Κανέλλα –
  • Χυμό από 1 Λεμόνι

Προσθέτουμε τα υλικά και βράζουμε για 15 λεπτά

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Εκτέλεση :
Βάζουμε όλα τα υλικά και αφού τα ανακατέψουμε καλά, αρχίζουμε να τυλίγουμε.
Μόλις είμαστε έτοιμες και αφού έχουμε κάψει πολύ καλά το Λάδι, το περιχύνουμε και το βάζουμε στο φούρνο μέχρι να ροδοκοκκινίσει…
Το ΛΑΔΙ πρέπει να κάψει πολύ καλά… Το σιρόπι το κάνουμε αμέσως για να είναι κρύο… Ή και τα δύο ζεστά ή ένα κι ένα…
Καλή σας Επιτυχία…!!!
Φιλιώ Μπαρμπαρή
http://epaggelmagynaika.gr/to-saragli-tis-smyrnis/
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *