Εύκολο παγωτό με μπισκότα oreo, από την Δήμητρα και τον Λευτέρη του foodstates.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

..το αγαπημένο μας παγωτό και το λατρεμένο μας oreo σε ένα γλύκισμα!

Η άνοιξη έχει έρθει για τα καλά!
Η μυρωδιά των ανθισμένων αμυγδαλιών έχει απλωθεί. Η όρεξη για ανοιξιάτικες βόλτες κάτω από τις ακτίνες του ζεστού ήλιου με ένα παγωτάκι στο χέρι έχει αρχίσει να αυξάνεται.  
Ποιος μπορεί να πει όχι στο παγωτό; 
Ειδικά όταν αυτό είναι κρεμώδες, αφράτο και γευστικό. Όπως το παγωτό που σας σερβίρουμε σήμερα!
Παρακάτω σας δίνουμε την δική μας σπιτική συνταγή για εύκολο παγωτό με μπισκότα oreo χωρίς παγωτομηχανή!
Απολαυστικό, πανεύκολο και γρήγορο! Ο χρόνος εκτέλεσής του δεν ξεπερνάει τα 10 λεπτά!

 

Υλικά:

  • 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
  • 500 ml κρέμα γάλακτος (κρύα )
  • 2 κ.γ. υγρή βανίλια
  • 1 κ.σ. λικέρ ή κονιάκ (προαιρετικά)
  • 1 πακέτο μπισκότα oreo (τριμμένα)

 

Εκτέλεση:

  1.   Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με το μίξερ μέχρι να γίνει μαλακή σαντιγί (η υφή της να είναι σαν γιαούρτι).
  1. Προσθέτουμε το ζαχαρούχο, την βανίλια, το λικέρ ή το κονιάκ και ανακατεύουμε με μία σπάτουλα σιλικόνης.

3.Ρίχνουμε τα τριμμένα μπισκότα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.

  1. Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα μπολ και το τοποθετούμε στην κατάψυξη για 6 ώρες ή για μία νύχτα. Έπειτα σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!

*Tips

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

  • Το κονιάκ και το λικέρ βοηθάει το παγωτό να παραμείνει αφράτο και μαλακό μέσα στην κατάψυξη και έτσι μας διευκολύνει στο σερβίρισμα!

 

Καλή επιτυχία!

 

http://www.foodstates.gr/2017/04/oreo.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+FoodStates+%28Food+States%29

 

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *