Οδηγίες
- Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί.
- Όταν είναι έτοιμη ενσωματώνουμε το ζαχαρούχο γάλα.
- Κόβουμε την βανίλια στην μέση και αφαιρούμε τα σπόρια με ένα μαχαίρι.
- Τα προσθέτουμε στο μείγμα και ανακατεύουμε.
- Με τον ίδιο τρόπο κάνουμε και το παγωτό σοκολάτα μόνο που στην θέση της βανίλιας βάζουμε το κακάο και ομογενοποιούμε.
- Σε ταψί 38×30 μίας χρήσης, κάνουμε μία στρώση από πτι μπερ που έχουμε βουτήξει σε γάλα.
- Απλώνουμε τα παγωτά (μπορούμε να βάλουμε όποιον συνδυασμό από γεύσεις μας αρέσει).
- Κάνουμε ακόμα μία στρώση από πτι μπερ που έχουμε βουτήξει σε γάλα.
- Σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε στην κατάψυξη μέχρι που το παγωτό να σταθεροποιηθεί.
- Πριν σερβίρουμε κόβουμε σε σάντουιτς και προαιρετικά τα βουτάμε σε λιωμένη σοκολάτα.
Αφήστε μια απάντηση