Φραουλοπαγωτό με σταγόνες κουβερτούρας και stevia, από την Ελευθερία Μπουτζα και το “Μαγειρεύοντας με την L”!
Υλικά
250 γρ φραουλες
2 κεσεδάκια γιαουρτια χαμηλων λιπαρων
1 φλ.τσ. σταγονες κουβερτουρας
6 κ.σ. σκονη στεβια
1 βανιλια.
Εκτέλεση
Πλενουμε και καθαριζουμε τις φραουλες και τις πολτοποιούμε στο μουλτι. Χτυπάμε στο μιξερ όλα τα υλικα (εκτος κουβερτουρα) μαζι για 2-3 λεπτα αδειαζουμε το μειγμα σε μπωλ και το βαζουμε στην καταψυξη.
Μετα από μιση το βγαζουμε από την καταψυξη και το ξαναχτυπάμε στο μιξερ για 2-3 λεπτα.Αυτό το κανουμε για να είναι λειο και απαλο και να μην εχει κρυσταλακια.Ριχνουμε στο μιγμα τις σταγονες και ανακατευουμε με απαλες κινησεις βαζουμε ξανα στη καταψυξη .
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Καλη επιτυχια <3
Αφήστε μια απάντηση