Φραουλοπαγωτό με σταγόνες κουβερτούρας και stevia, από την Ελευθερία Μπουτζα και το “Μαγειρεύοντας με την L”!

Υλικά

250 γρ φραουλες
2 κεσεδάκια γιαουρτια χαμηλων λιπαρων
1 φλ.τσ. σταγονες κουβερτουρας
6 κ.σ. σκονη στεβια
1 βανιλια.

 

Εκτέλεση

Πλενουμε και καθαριζουμε τις φραουλες και τις πολτοποιούμε στο μουλτι. Χτυπάμε στο μιξερ όλα τα υλικα (εκτος κουβερτουρα) μαζι για 2-3 λεπτα αδειαζουμε το μειγμα σε μπωλ και το βαζουμε στην καταψυξη.
Μετα από μιση το βγαζουμε από την καταψυξη και το ξαναχτυπάμε στο μιξερ για 2-3 λεπτα.Αυτό το κανουμε για να είναι λειο και απαλο και να μην εχει κρυσταλακια.Ριχνουμε στο μιγμα τις σταγονες και ανακατευουμε με απαλες κινησεις βαζουμε ξανα στη καταψυξη .

Καλη επιτυχια <3

 

 

https://www.facebook.com/cookingwithL/photos/a.1001151896586462.1073741912.664704013564587/1022229654478686/?type=1&theater

Φωτογραφία του χρήστη Μαγειρευοντας με την "L".

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *