e-fresh-matrioshka

Υλικά

  • 1 κιλό στραγγιστό γιαούρτι 2%
  • 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
  • 100 γρ μαύρη σοκολάτα

Διαδικασία

Ανακατέψτε το ζαχαρούχο με το γιαούρτι σε ένα μπολ. Χτυπήστε με το μίξερ να γίνει αφράτο και ελαφρά πιο κρεμώδες από το γιαούρτι, τόσο όσο να μην κόψει το γιαούρτι. Ανακατέψτε τη σοκολάτα που έχετε λιώσει σε μπεν μαρί και την έχετε αφήσει να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου.

 

Βάλτε το στο ψυγείο για δυο ώρες να κρυώσει καλά.

 

Αν έχετε παγωτομηχανή γυρίστε το εκεί και αφήστε  το μέχρι να παγώσει καλά.

 

Εναλλακτικά αφήστε το στην κατάψυξη σκεπασμένο για 4 ώρες τουλάχιστον, ανακατεύοντάς το τουλάχιστον 3 φορές για να μην κάνει κρυστάλλους.

http://www.dimitrisskarmoutsos.gr/syntagi/196/Frozen-yogurt-me-sokolata

image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.