Creta Carob
BOLERO-BIODIET

Χρόνος: 15 λ

 Δυσκολία: Εύκολη

Υλικά συνταγής

 

  • 1 κιλό στραγγιστό γιαούρτι
  • 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
  • 100 γρ. μαύρη σοκολάτα

 

 

Εκτέλεση συνταγής

 

  1. Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν-μαρί και την αφήνουμε να κρυώσει και να έλθει σε θερμοκρασία δωματίου.
  2. Ανακατεύουμε το ζαχαρούχο γάλα με το γιαούρτι σε ένα μπολ και το χτυπάμε στο μίξερ, μέχρι το μείγμα να γίνει αφράτο και ελαφρά πιο κρεμώδες από το γιαούρτι, τόσο όσο να μην κόψει το γιαούρτι.
  3. Προσθέτουμε στο μείγμα και τη σοκολάτα που έχει έλθει σε θερμοκρασία δωματίου και ανακατεύουμε καλά να ενσωματωθεί στο μείγμα.
  4. Το βάζουμε στην κατάψυξη σκεπασμένο για τουλάχιστον 4 ώρες ανακατεύοντας ανά ώρα τουλάχιστον 3 φορές για να μην κάνει κρυστάλλους. Σερβίρετε με σαντιγί ή φρούτα εποχής ή σταγόνες σοκολάτας.

 

σοκολάτα παγωμένο ζαχαρούχο γάλα επιδόρπια γλυκά με σοκολάτα γλυκά γιαούρτι yogurt Frozen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μια συνταγή του Δ. Σκαρμούτσου


http://www.sintayes.gr/syntages/frozen-yogurt-sokolata-3-ilika-etimi-se-15-lepta/

 

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *