Creta Carob
BOLERO-BIODIET

Μας αρέσει πολύ !!

ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1000 γρ φράουλες πλυμμένες , καθαρισμένες και περασμένες από το μούλτι

2 σφηνάκια λικέρ φράουλα

2 φλυτζάνια νερό

2 φλυτζάνια ζάχαρη κρυσταλλική

1 βανίλια η 1 κουταλάκι του γλυκού εσάνς βανίλιας

χυμό από 1 λεμόνι

Βράζουμε το νερό ,την ζάχαρη,τον χυμό λεμονιού και την εσάνς βανίλιας σε μέτρια φωτιά μέχρι να δέσουν και να γίνουν σιρόπι(15-20 λεπτά περίπου).
Αφήνουμε το σιρόπι μας να κρυώσει καλά.
Περνάμε τις φράουλες από το μούλτι.
Προσθέτουμε το λικέρ..
Προσθέτουμε το σιρόπι μας στον πολτό από τις φράουλες.
Βάζουμε το μείγμα στην κατάψυξη να παγώσει .
Βγάζουμε και το χτυπάμε με ένα πιρούνι να αφρατέψει μόλις αρχίσει να παγώνει.
Αφήνουμε το μείγμα να παγώσει για 5 ώρες περίπου προτού το σερβίρουμε

 

http://koykoycook.gr/?p=13807

.

image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *