Creta Carob
BOLERO-BIODIET

Και μέσα στο χειμώνα, και μέσα στη νηστεία παγωτό. Απλά συγκλονιστικό….

 

Υλικά

250 γρ. φυτική μαργαρίνη soft
1 & 1/2 κούπες φυτικό γάλα
1 & 3/4 κούπες ζάχαρη άχνη
2 κ.σ. κορν φλάουερ
3-4 σταγόνες υγρή βανίλια

 

Για το σερβίρισμα 
Σιρόπι σοκολάτας

 

Οδηγίες

Σε μια κατσαρόλα και εκτός φωτιάς ανακατεύουμε με ένα σύρμα το κορν φλάουερ με το γάλα μέχρι να διαλυθεί το πρώτο.
Βάζουμε τη κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά, προσθέτουμε την υγρή βανίλια και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να καταφέρουμε μια πηκτή κρέμα.
Αφαιρούμε από τη φωτιά και αφήνουμε την κρέμα να κρυώσει καλά.
Σε ένα μπολ και με τη βοήθεια του μίξερ ανακατεύουμε τη φυτική μαργαρίνη με τη ζάχαρη.
Ενσωματώνουμε τα δύο μείγματα και τοποθετούμε την κρέμα στην κατάψυξη για περίπου οκτώ ώρες μέχρι να σφίξει.
Προτείνεται το σερβίρισμα με σιρόπι σοκολάτας.

 

https://ola-nistisima.gr/recipe/nistisim-pagoto-banilia/

 

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *