Creta Carob
BOLERO-BIODIET

Υλικά συνταγής

750 γρ. φράουλες φρέσκιες και ώριμες
2 φλ. κρέμα γάλακτος 35%
1 φλ. γιαούρτι στραγγιστό
8 κ.σ. άχνη ζάχαρη
1συσκευασία (115 γρ.) Mini OREO
Για την σάλτσα φράουλας
250 γρ. φράουλες φρέσκιες
2 κ.σ. ζάχαρη
1/2 κ. corn flour

Εκτέλεση

Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε παχύρευστη μορφή μέχρι να κάνει απαλές κορυφές. Αλέθουμε τις φράουλες στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν πουρές. Στη συνέχεια προσθέτουμε στην κρέμα το γιαούρτι και την άχνη, αφού την έχουμε διαλύσει στις αλεσμένες φράουλες. Αναδιπλώνουμε το μείγμα με σπάτουλα, το βάζουμε σε παγωτομηχανή να χτυπηθεί καλά να παγώσει και λίγο πριν το τέλος προσθέτουμε τα Mini OREO. Εναλλακτικά, αν δεν έχουμε παγωτομηχανή, το χτυπάμε με μίξερ χειρός, το παγώνουμε 30 και επαναλαμβάνουμε 3-4 φορές τη διαδικασία.

Για την σάλτσα φράουλας

Αλέθουμε όλα μαζί τα υλικά και τα βάζουμε κατσαρόλα. Αφήνουμε να δέσουν για λίγο. Από την ώρα που αρχίζει να βράζει, το αφήνουμε 1 ακριβώς και το βγάζουμε να κρυώσει.

Η συνταγή παρουσιάστηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 Oreo Cookieng

 

 

http://www.argiro.gr/Recipes/Oreo%20Cookieng/Παγωτό-φράουλα-OREO

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *