Creta Carob
BOLERO-BIODIET

Υλικά

400 gr. γιαούρτι στραγγιστό
300 gr. μέλι
400 gr. γάλα
150 gr. ζάχαρη (ή φρουκτόζη ή στέβια)
150 ml. νερό
1 φλυτζάνι φυστίκια Αιγίνης ανάλατα

Εκτέλεση 

Δένουμε σε σιρόπι την ζάχαρη και το νερό.
Προσθέτουμε το μέλι, ανακατεύουμε να διαλυθεί και αφήνουμε να κρυώσει.
Προσθέτουμε το γάλα και το γιαούρτι, ανακατεύοντας να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

Άν έχουμε παγωτομηχανή το ολοκληρώνουμε  στην παγωτομηχανή.

Άν δεν έχουμε παγωτομηχανή ακολουθούμε την εξή διαδικασία:
Βάζουμε το μείγμα σε μπώλ και το τοποθετούμε στην κατάψυξη.
Σε 45 λεπτά βγάζουμε το παγωτό και το ανακατεύουμε με ένα πηρούνι.
Ακολουθούμε αυτήν την διαδικασία 5-6 φορές ανά 45 λεπτά.

Την τελευταία φορά που θα το ανακατέψουμε προσθέτουμε και τα φυστίκια.

Όσες πιό πολλές φορές κάνουμε αυτήν την διαδικασία τόσο πιο ωραία υφή θα πετύχουμε!

Σερβίρεται με σιρόπι βύσσινο!

Το άρθρο επιμελήθηκε ο Ιατρός 

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *