Παγωτό γιαούρτι από την Ιωάννα Σταμούλου και το “Sweetly”!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Τόσο εύκολο, τόσο αφράτο, τόσο νόστιμο και τόσο πολύ. Προσθέστε λίγο βύσσινο γλυκό στο σερβίρισμα και θα έχετε το καλύτερο κέρασμα. Eγώ το σερβίρισα μέσα σε μια φωλίτσα μαρέγκας και ήταν τέλειο!


Υλικά για ένα μπολ δύο λίτρων

  • 1 κονσέρβα φυτική σαντιγί
  • 2 κουτ. σούπας λικέρ βύσσινο
  • 2 βανίλιες
  • 1 κονσέρβα ζαχαρούχο γάλα
  • 500γρ. γιαούρτι στραγγιστό 2% λιπαρά

Εκτέλεση

  1. Χτυπάτε στο μίξερ τη φυτική σαντιγί για ένα 5λεπτο μέχρι να φουσκώσει και να αφρατέψει. Προς το τέλος προσθέτετε και το λικέρ. Ρίχνετε το ζαχαρούχο γάλα, τις βανίλιες και συνεχίζετε το χτύπημα για 2-3 λεπτά.
  2. Τώρα το μείγμα σας έχει φουσκώσει κι αφρατέψει πάρα πολύ. Προσθέτετε το γιαούρτι και χτυπάτε λίγο ακόμη να ενσωματωθεί. Όταν ομογενοποιηθούν τα υλικά αδειάζετε το μείγμα σε μπολ και το αφήνετε στην κατάψυξη να παγώσει.
  3. Σερβίρετε κόβοντας σε μπάλες με το ειδικό σκουπ και γαρνίροντας με γλυκό κεράσι ή βύσσινο.

http://www.sweetly.gr/2014/06/pagoto-giaourti/#more-2821

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *