Παγωτό κακάο-καρύδα, ΧΩΡΙΣ ΛΑΚΤΟΖΗ, από την Sandra May και το dairy-free.eu!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Συνταγή: Sandra May
Υλικά
  • 400 ml γάλα καρύδας (1 κονσέρβα ή χάρτινη συσκευασία με περιεκτικότητα σε γάλα καρύδας πάνω από 60%)
  • 1/4 κούπας + 2 κουτ. σούπας κακάο
  • 1/4 κούπας μέλι
  • 1 κουτ. γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
Οδηγίες παρασκευής
  1. Βάζουμε το γάλα καρύδας στο ψυγείο όλη την νύχτα για να παγώσει καλά.
  2. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ (όλο το γάλα) μέχρι να έχουμε ένα μίγμα λείο και κρεμώδες.
  3. Βάζουμε το μίγμα σε ένα μεταλλικό δοχείο.
  4. Βάζουμε το δοχείο στην κατάψυξη για 4-6 ώρες, ή μέχρι να σταθεροποιηθεί το μίγμα. Πριν το σερβίρουμε, αφήνουμε να ζεσταθεί 10-15 λεπτά.
  5. Αν έχουμε παγωτομηχανή, ρίχνουμε το μίγμα στην παγωτομηχανή για 30-40 λεπτά περίπου.
Σημειώσεις
Μπορούμε να παραλείψουμε το κακάο.
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *