Creta Carob
BOLERO-BIODIET

Ένα παγωτό φθινοπωρινό!

Συστατικά
  • 1200 γραμμάρια κάστανα βρασμένα και καθαρισμένα,
  • 500 γραμμάρια κρέμα γάλακτος.
  • 1 και 1/2φλιτζάνι ζάχαρη,
  • 250 γραμμάρια κουβερτούρα κομμένη μικρά κομματάκια κουβερτούρα σοκολάτα.
  • 2 κουτ,γλυκού κονιάκ,
  • 1 κουταλάκι γλυκού κανέλα.
Οδηγίες
  1. Περνάμε από το μούλτι τα βρασμένα κάστανα.
  2. Χτυπάμε την κρέμα με την ζάχαρη και την βάζουμε στο ψυγείο.
  3. Ανακατεύουμε την κρέμα με τα κάστανα και την κουβερτούρα,προσθέτουμε την κανέλα και το κονιάκ.Βάζουμε στην κατάψυξη το μείγμα.Όταν αρχίζει να πήζει το ξαναχτυπάμε και το βάζουμε να παγώσει εντελώς.
  4. Πριν το σερβίρουμε το βγάζουμε από το ψυγείο 15 λεπτά πριν.
  5. Πασπαλίζουμε με τριμμένη κουβερτούρα.
Λίγα μυστικά ακόμα

Την συνταγή αυτή την έκανε η φίλη μου Μάρα σε κορμό.Εγώ την πήγα ένα βήμα παρακάτω και την έκανα παγωτό!

 

 

http://www.mageirikesdiadromes.gr/recipes/pagoto-kastano-me-sokolata.html

image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *