VIAP-PASTILIES(SUGAR-FREE)
AUBADE(Paris)
Bolero-Biodiet

Υλικά συνταγής

  • 300 γρ. φρέσκα κεράσια χωρίς κουκούτσι, κομμένα στη μέση
  • 500ml κρέμα γάλακτος πλήρης
  • 150 γρ. ζάχαρη
  • 1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
  • 2/3 από σφηνάκι λικέρ πικραμύγδαλο
  • 250ml φρέσκο γάλα

 

Εκτέλεση συνταγής

  1. Αναμειγνύετε την κρέμα, το γάλα και τη ζάχαρη σε ένα μπολ. Χτυπάτε μέχρι να ενσωματωθεί η ζάχαρη και να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα. Προσθέτετε το εκχύλισμα βανίλιας και το λικέρ αμυγδάλου. Ρίχνετε και τα κεράσια.
  2. Μεταφέρετε το μείγμα είτε σε παγωτομηχανή, οπότε ακολουθείτε τις οδηγίες παγώματος της συσκευής σας, είτε σε δοχείο, οπότε το σκεπάζετε με μεμβράνη και το βάζετε στην κατάψυξη να παγώσει 5-8 ώρες, χτυπώντας το τουλάχιστον άλλη μία φορά ενδιάμεσα ώστε να μη σας κάνει κρυστάλλους.

 

Συμβουλή

Μπορείτε να παραλείψετε το λικέρ, αν σκοπεύετε να το σερβίρετε σε παιδάκια.

 

http://www.icookgreek.com/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%AD%CF%82/%CE%B3%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE%AF%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/item/%CF%80%CE%B1%CE%B3%CF%89%CF%84%CF%8C-%CE%BA%CE%B5%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B9

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *