Παγωτό κεράσι, από το icookgreek.com!
Υλικά συνταγής
- 300 γρ. φρέσκα κεράσια χωρίς κουκούτσι, κομμένα στη μέση
- 500ml κρέμα γάλακτος πλήρης
- 150 γρ. ζάχαρη
- 1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
- 2/3 από σφηνάκι λικέρ πικραμύγδαλο
- 250ml φρέσκο γάλα
Εκτέλεση συνταγής
- Αναμειγνύετε την κρέμα, το γάλα και τη ζάχαρη σε ένα μπολ. Χτυπάτε μέχρι να ενσωματωθεί η ζάχαρη και να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα. Προσθέτετε το εκχύλισμα βανίλιας και το λικέρ αμυγδάλου. Ρίχνετε και τα κεράσια.
- Μεταφέρετε το μείγμα είτε σε παγωτομηχανή, οπότε ακολουθείτε τις οδηγίες παγώματος της συσκευής σας, είτε σε δοχείο, οπότε το σκεπάζετε με μεμβράνη και το βάζετε στην κατάψυξη να παγώσει 5-8 ώρες, χτυπώντας το τουλάχιστον άλλη μία φορά ενδιάμεσα ώστε να μη σας κάνει κρυστάλλους.
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Στιγμιαίο παγωτό μπανάνα με κακάο και flakes ION Patisserie Cover Cream, από τον Μιχάλη Σαράβα και τ...
Muffins σοκολάτας με κεράσια, από τον Βαλάντη Γραβάνη και το ionsweets.gr!
Εύκολο παγωτό με Nucrema, από την Φλωρεντία και το ionsweets.gr!
"Γιατί να προτιμήσω ένα σορμπέ από το παγωτό;", από το διαιτολογικό γραφείο Θαλή Παναγιώτου!
Παγωτό Μπανάνα με 3 Υλικά και Σοκολάτα(Video), από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη και το ionsweets.gr!
Cheesecake με κεράσια, μπισκοτένια βάση και ζελέ με φρέσκα κεράσια, από το sintayes.gr!
Αφήστε μια απάντηση