Παγωτό ροδάκινο μόνο ΜΕ 2 ΥΛΙΚΑ, από το minervahorio.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Διάρκεια Μαγειρέματος:

15 – 30 λεπτά


Βαθμός δυσκολίας:
Για αρχάριους

υλικά

6 αρκετά ώριμα ροδάκινα
1 φλιτζάνι του τσαγιού γάλα
αμύγδαλα (προαιρετικά)
τρούφα (προαιρετικά)

 

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

εκτέλεση

  1. Ξεφλουδίζουμε και κόβουμε σε  κομματάκια τα ροδάκινα.
  2. Τα βάζουμε σε ένα μπολ, το σκεπάζουμε με μια μεμβράνη και το βάζουμε στην κατάψυξη για περίπου 4 ώρες.
  3. Όταν έχουν παγώσει τα ροδάκινα αρκετά, τα βγάζουμε από την κατάψυξη και τα χτυπάμε στο μπλέντερ μαζί με το κρύο γάλα.
  4. Σερβίρουμε γαρνίροντας με τα αμύγδαλα και την τρούφα.

 

 

http://www.minervahorio.gr/el/recipe/pagoto-rodakino-pediki-lichoudia/

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *