6 αρκετά ώριμα ροδάκινα
1 φλιτζάνι του τσαγιού γάλα
αμύγδαλα (προαιρετικά)
τρούφα (προαιρετικά)
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
εκτέλεση
- Ξεφλουδίζουμε και κόβουμε σε κομματάκια τα ροδάκινα.
- Τα βάζουμε σε ένα μπολ, το σκεπάζουμε με μια μεμβράνη και το βάζουμε στην κατάψυξη για περίπου 4 ώρες.
- Όταν έχουν παγώσει τα ροδάκινα αρκετά, τα βγάζουμε από την κατάψυξη και τα χτυπάμε στο μπλέντερ μαζί με το κρύο γάλα.
- Σερβίρουμε γαρνίροντας με τα αμύγδαλα και την τρούφα.
Αφήστε μια απάντηση