- Κόβουμε σε χαρτόνι ορθογώνιο λίγο μικρότερο από την φόρμα.
- Το τοποθετούμε σε αντικολλητικό χαρτί ή σιλικόνη και απλώνουμε λιωμένη σοκολάτα (κάνουμε 5 φύλλα).
- Ξεφορμάρουμε και αφήνομε για λίγο στο ψυγείο να κρυώσουν.
- Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί.
- Όταν είναι έτοιμη ενσωματώνουμε το ζαχαρούχο γάλα και τις βανίλιες.
- Σε φόρμα 30×20 κάνουμε μία στρώση από παγωτό και βάζουμε ένα φύλλο σοκολάτας.
- Περιμετρικά κάνουμε ροζέτες με παγωτό και απλώνουμε όσο γλυκό βύσσινο μας αρέσει.
- Σκεπάζουμε με παγωτό και επαναλαμβάνουμε την διαδικασία μέχρι που το παγωτό να τελειώσει.
- Προσέχουμε η τελευταία στρώση να είναι παγωτό.
- Διατηρούμε στην κατάψυξη και προαιρετικά πριν σερβίρουμε διακοσμούμε με σαντιγί και νιφάδες σοκολάτας.
Παγωτό Vienneta-Βlack forest με 5 υλικά χωρίς παγωτομηχανή (VIDEO), από τον Χάρη και Μιχάλη Καρελάνη και το redmoon-foodaholics.gr!
Συστατικά
Οδηγίες
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
https://foodaholics.gr/recipe/pagoto-vienneta-vlack-forest-me-5-ylika-choris-pagotomichani/
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Παγωτό με τυρί κρέμα Φιλαδέλφεια, από την Βασιλική Βερ και τις Μαγειρικές Διαδρομές!
Πανεύκολο παγωτό βανίλια-σοκολάτα με 3 υλικά χωρίς παγωτομηχανή (VIDEO), από τους Χάρη και Μιχάλη Κα...
Το πιο εύκολο παγωτό φιστίκι, από την Αργυρώ μας!
Κορμός παγωτό κασάτο, από το sintayes.gr!
Εύκολο παγωτό με γεύση αυθεντική καϊμάκι, από την εκπληκτική Γωγώ Σαμίου!
Exotic ice cream. Εξωτικό παγωτό από τον Παναγιώτη Θεοδωρίτση και τις "Συνταγές Πάνος" !
Αφήστε μια απάντηση