VIAP-PASTILIES(SUGAR-FREE)
AUBADE(Paris)
Bolero-Biodiet

ΥΛΙΚΑ

  • 170 γρ. ζάχαρη
  • 100 ml νερό
  • 250 ml. κρέμα γάλακτος χτυπημένη, σε παχύρρευστη μορφή
  • 500 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
  • 3 αβγά , μόνο τους κρόκους
  • 150 γρ. κεράσια
  • Χρόνος Προετοιμασίας
  • 40 λεπτά
  • Βαθμός Δυσκολίας
  • Εύκολη
  • Αριθμός ατόμων
  • 10 άτομα

Σε ένα κατσαρολάκι, βράζουμε το νερό με 120γρ. ζάχαρη για 3 λεπτά και το αφήνουμε για λίγο στη άκρη να χλιαρύνει.

Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε με το σύρμα τους κρόκους, μέχρι να αφρατέψουν και να ασπρίσουν.
Προσθέτουμε λίγο λίγο το σιρόπι στους κρόκους, συνεχίζοντας το ανακάτεμα.

Στη συνέχεια, ανακατεύουμε το γιαούρτι με την κρέμα γάλακτος, προσθέτουμε το μίγμα των κρόκων και τα χτυπάμε καλά για να ενσωματωθούν.

Βράζουμε τα κεράσια με την υπόλοιπη ζάχαρη(50γρ.) για 5΄και τα αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν.

Προσθέτουμε τα κρύα κεράσια στο μίγμα του γιαουρτιού και ανακατεύουμε.
Καλύπτουμε μία φόρμα με μεμβράνη, ρίχνουμε μέσα το μίγμα και το τοποθετούμε στην καταψύξη, για τουλάχιστον 2 ώρες.

 

 

http://www.cookbox.gr/basiko-sustatiko/gluka/siropia/parfe-me-giaourti-kai-kerasia

 

 

 

image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *