Οδηγίες

  1. Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος σε σαντιγί.

  2. Ενσωματώνουμε το τυρί κρέμα ή το μασκαρπόνε.

  3. Προσθέτουμε την μαρμελάδα φράουλα και δουλεύουμε.

  4. Βουτάμε τα σαβαγιάρ στο γάλα και τα στρώνουμε σε φόρμα 30×15 εκατοστών.

  5. Απλώνουμε την μισή κρέμα και τοποθετούμε τις σοκολάτες kiss.

  6. Καλύπτουμε με την υπόλοιπη κρέμα και βάζουμε στην κατάψυξη για 8 ώρες.

  7. Προαιρετικά διακοσμούμε με σαντιγί και φρέσκες φράουλες.