Οδηγίες
Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος σε σαντιγί.
Ενσωματώνουμε το τυρί κρέμα ή το μασκαρπόνε.
Προσθέτουμε την μαρμελάδα φράουλα και δουλεύουμε.
Βουτάμε τα σαβαγιάρ στο γάλα και τα στρώνουμε σε φόρμα 30×15 εκατοστών.
Απλώνουμε την μισή κρέμα και τοποθετούμε τις σοκολάτες kiss.
Καλύπτουμε με την υπόλοιπη κρέμα και βάζουμε στην κατάψυξη για 8 ώρες.
Προαιρετικά διακοσμούμε με σαντιγί και φρέσκες φράουλες.
Αφήστε μια απάντηση