Σπιτικό παγωτό μπανάνας για τους …τετράποδους φίλους μας, από την δημοσιογράφο και αθλήτρια πολεμικών τεχνών Μαρία Σκαμπαρδώνη!!
Και όμως, μπορείς να φτιάξεις ένα ελαφρύ και σπιτικό παγωτό μπανάνας για το αγαπημένο σου σκυλάκι και να το κάνεις να ‘’λιώσει’’ από τη χαρά του! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαβάσεις προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες:
Υλικά:
Μία μπανάνα
Ένα φλιτζάνι φυστικοβούτυρο
Δύο φλιτζάνια γιαούρτι
Δύο κουταλιές της σούπας μέλι
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Εκτέλεση:
Πολτοποίησε την μπανάνα και πρόσθεσε το γιαούρτι , ανακατεύοντας μέχρι να γίνουν ένα μείγμα. Στη συνέχεια, τοποθέτησε το φυστικοβούτυρο είτε στο φούρνο είτε στα μικροκύματα, μέχρι να μπορεί πια εύκολα να επεξεργαστεί. Έπειτα, προσθέτεις το μείγμα της μπανάνας και του γιαουρτιού και ανακατεύεις. Ρίξε από πάνω το μέλι , μέχρι όλα τα υλικά να ‘’δέσουν’’ καλά. Για να δώσεις ένα σχήμα στο παγωτό μπορείς να χρησιμοποιήσεις παγοθήκες , στις οποίες θα τοποθετήσεις ομοιόμορφα το τελικό μείγμα.
Τις τοποθετείς στην κατάψυξη για ένα βράδυ ή για αρκετές ώρες επειδή το μείγμα πρέπει να παγώσει καλά.
Σημείωση: Προτού προσφέρεις το παγωτάκι στο σκύλο σου, βγάλε το από την κατάψυξη και άφησέ το για δέκα – είκοσι λεπτά , ώστε να πάρει θερμοκρασία δωματίου και να μην είναι τόσο παγωμένο ώστε να είναι πιο ευχάριστο και εύκολο ο σκύλος σου να το φάει.
Η ώρα να του το σερβίρεις έφτασε! Σίγουρα, ο καλύτερός σου φίλος θα πάρει μεγάλη χαρά!
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Παγωτό μερέντα, από το icookgreek.com!
Παγωτό βερίκοκο, από την Ντίνα Νικολάου και το olivemagazine.gr!
Το απίστευτο παγωτό τιραμισού, από την Ερμιόνη Τυλιπάκη και το "The one with all the tastes"!
Παγωτό black forest, από την Μαριφάνη Ξανθάκη!
Εξωτικό παγωτό μάνγκο, μια συνταγή χαμηλών υδατανθράκων, χωρίς γλουτένη, από την Sukrin και τη LifeT...
Παγωτό φυστικοβούτυρο με σοκολάτα, από την Ερμιόνη Τυλιπάκη και το "The one with all the tastes"!
Αφήστε μια απάντηση