DDD(winter2017)
Bolero-Biodiet
Μερίδες: 10
Χρόνος προετοιμασίας: 35′
Χρόνος μαγειρέματος: 5′
Έτοιμο σε: 40′
Χρόνος αναμονής: 6 ώρες

Υλικά

    • 1 κουτί γάλα εβαπορέ
    • 1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
    • 400ml κρέμα γάλακτος
    • 2 βανίλιες
    • ½ κουτ. γλυκού μαστίχα κοπανισμένη
    • ¾ φλιτζανιού αμύγδαλα ξεφλουδισμένα, καβουρδισμένα και ψιλοκομμένα
    • ¾ φλιτζανιού κερασάκια γλασέ, ψιλοκομμένα
    • 100γρ. σοκολάτα σε σταγόνες
    • 300γρ. μπισκότα σαβουαγιάρ

Για το σιρόπι

  • ¾ φλιτζανιού ζάχαρη
  • ¾ φλιτζανιού νερό
  • 2 κουτ. σούπας Grand Marnier
  • κερασάκια γλασέ ή φρέσκα φρούτα για το σερβίρισμα

 

 

http://www.olivemagazine.gr/recipe/%CF%84%CE%BF%CF%8D%CF%81%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%B3%CF%89%CF%84%CF%8C/

 

image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.