Creta Carob

Υλικά

250 γρ μαργαρίνη
1 φλ.τσ. ζάχαρη καστανή
4 αυγά
1 πακέτο αλεύρι που φουσκώνει
1 φλ τσ χυμό πορτοκάλι
2 βανίλιες
1 φακελάκι μπεικιν
ξύσμα πορτοκαλιού
γλυκό του κουταλιού πορτοκάλι
1 πακέτο σταγόνες κουβερτούρα γάλακτος

 

Εκτέλεση

Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη και συνεχίζουμε ρίχνοντας όλα τα υλικά  σταδιακά.

Βουτυρώνουμε μια φόρμα κέικ και ρίχνουμε το μιγμα.

Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για μια ώρα περίπου .

Λιώνουμε τη κουβερτούρα γάλακτος και μόλις βγάλουμε από το φούρνο το κέικ αφήνουμε να κρυώσει και το περιχύνουμε .

Στολίζουμε με το γλυκό κουταλιού πορτοκάλι και σερβίρουμε.

Καλή επιτυχία <3

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *