Creta Carob
BOLERO-BIODIET

ΥΛΙΚΑ

  • 4 κ.σ. φουντούκια καβουρδισμένα και χοντροκομμένα
  • 200 ml. γάλα
  • 400 γρ. παγωτό βανίλια (6 μπάλες)
  • 75 γρ. καφέ εσπρέσο
  • 1 μπανάνα μικρή, ξεφλουδισμένη
  • 5 κ.σ. nutella
  • Χρόνος Προετοιμασίας
  • 5 λεπτά
  • Βαθμός Δυσκολίας
  • Εύκολη
  • Αριθμός ατόμων
  • 2 άτομα

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε τα φουντούκια στο μπλέντερ και τα χτυπάμε πολύ ώρα ώστε να θρυμματιστούν όσο πιο πολύ γίνεται. Στην συνέχεια προσθέτουμε το γάλα, το παγωτό, τον καφέ και τη μπανάνα και χτυπάμε ξανά.

Βάζουμε την nutella σε ένα φλιτζάνι και την ζεσταίνουμε για 20 δευτερόλεπτα στο φούρνο μικροκυμάτων ώστε να λιώσει και την ρίχνουμε στο μπλέντερ. Προσθέστε ένα-δυο παγάκια και χτυπάμε μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μίγμα.

Σερβίρουμε αμέσως σε παγωμένα ποτήρια με παγάκια.

 

 

http://www.cookbox.gr/basiko-sustatiko/gluka/sokolatas/milkshake-nutella-me-kafe-kai-mpanana

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *