Καπώλη Γεωργία , Διαιτολόγος – Διατροφολόγος MSc Κλινικής Διαιτολογίας


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

 

Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 27/08/1981 αλλά μεγάλωσε και τελείωσε στο Γενικό Λύκειο Νεμέας. Το 2000 εισάγεται στο Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά τη διάρκεια της φοίτησής της στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο πραγματοποιεί εννιάμηνη πρακτική άσκηση στα διαιτολογικά τμήματα του Λαϊκού Νοσοκομείου, του Τζανείου Νοσοκομείου, του Νοσοκομείου ΚΑΤ, του Σισμανογλείου Νοσοκομείου και του Παίδων Αγλαΐα Κυριακού όπως επίσης εργάζεται εθελοντικά για ένα χρόνο (Σεπτέμβριος 2002 – Σεπτέμβριος 2003) στο Κέντρο Διαιτολογικής Υποστήριξης και Mεταβολικού Ελέγχου ΑΠΙΣΝΑΝΣΙΣ στον Πειραιά.

Τον Οκτώβρη του 2003 αναλαμβάνει πτυχιακή εργασία με θέμα «Light μαργαρίνη: Μελέτη της βιολογικής δραστικότητας των λιπαρών υλών της και σύγκριση με την αντίστοιχα πλήρη σε λίπος μαργαρίνη» και τον Ιούλιο του 2004 αποφοιτεί από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο με βαθμό 7.2 (Λίαν Καλώς). Το Σεπτέμβρη του 2004 εισάγεται στο μεταπτυχιακό τμήμα Κλινικής Διαιτολογίας του Πανεπιστημίου του Roehampton of Surrey του Λονδίνου στο οποίο φοιτεί για ένα χρόνο (Σεπτέμβριος 2005) και πραγματοποιεί μεταπτυχιακή διατριβή με θέμα «Διαφορές ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου Ι και ΙΙ ως προς τη σύσταση σώματος και της ποιότητας ζωής τους».

Από το Μάρτιο του 2005 είναι ενεργό μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων. Από τον Οκτώβριο του 2005 έως το Δεκέμβριο του 2006 υπήρξε υπεύθυνη του διαιτολογικού τμήματος του Κέντρου αισθητικής και αδυνατίσματος UPTEMPO στον Πειραιά. Από τον Ιανουάριο του 2007 έως το Δεκέμβριο του 2010 ήταν υπεύθυνη του Διαιτολογικού Τμήματος του Ιατρικού και Διαγνωστικού Κέντρου EUROMEDICA στην Κηφισιά. Τα τελευταία 4 έτη είναι Επιστημονικός Συνεργάτης του Κέντρου Διαιτολογικής Υποστήριξης & Μεταβολικού Ελέγχου ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ στο Κολωνάκι και στα Πατήσια.

Τέλος, από τον Ιούνιο του 2007 είναι Επιστημονική Διευθύντρια του Κέντρου Διαιτολογικής Υποστήριξης & Μεταβολικού Ελέγχου ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ στη Νεμέα Κορινθίας.

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Από τον Οκτώβρη του 2006 εμφανίζεται περιοδικά σε εκπομπές των τηλεοπτικών σταθμών ΑΝΤΕΝΝΑ, ΣΚΑΪ, ΝΕΤ, STAR CHANNEL, σχολιάζοντας θέματα Διατροφής & Yγείας. Από την έναρξη της σταδιοδρομίας της μέχρι και σήμερα αρθρογραφεί συστηματικά σε ημερήσιες εφημερίδες και σε περιοδικά (ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ, ΚΕΡΔΟΣ, CITY PRESS, ΑΥΡΙΑΝΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, FORMA, VITALITE, ΕΓΩ, ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΑ) και σε ιστοσελίδες υγείας και ομορφιάς (care24.gr, logodiatrofis.gr, tlife.gr, newsbeast.gr).

Από το 2001 έως σήμερα έχει παρακολουθήσει όλα τα συνέδρια διατροφής,κλινικής διαιτολογίας, παχυσαρκίας και τροφίμων. Από το 2007 είναι  αρχισυντάκτρια του περιοδικού Λόγω… διατροφής και τον Ιανουάριο του 2010 ανακυρήχθηκε Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας.

http://logodiatrofis.gr/component/content/article/506

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *