“YoguDiet 2%: το νέο γευστικό γιαούρτι της Longevity Diet που καίει το λίπος… με φυσικό τρόπο!”,από την Κατερίνα Λάσπα και το keepup.gr!
Keep Up by Katerina Laspa
Tο τέλειο σνακ για μετά το γυμναστήριο αλλά και για να ξεκινήσεις τη μέρα σου!
Θέλεις να ενεργοποιήσεις τον μεταβολισμό σου, να φουλάρεις ενέργεια μετά την άσκηση και να δεις την επιδερμίδα σου να λάμπει;
Αν ναι, τότε πρέπει να δοκιμάσεις το νέο YoguDiet 2%, ένα high protein αυθεντικό ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι με 2% λιπαρά με φρέσκο γάλα ημέρας που προέρχεται από τοπικές φάρμες και εμπλουτίζεται μέσω φυσικών διαδικασιών με εκχύλισμα σταφυλιού, πλούσιο σε πολυφαινόλες που προσφέρει πολλαπλά οφέλη στην υγεία.
Με αυτό τον τρόπο, όλα τα θρεπτικά συστατικά του ελληνικού γιαουρτιού μεγιστοποιούνται προσφέροντας μια πραγματικά ευχάριστη και αντιοξειδωτική καθημερινή επιλογή διατροφής, με μόνο 2% λιπαρά.
Και δεν χρειάζεται να σου πω πως όταν προσέχουμε τη διατροφή μας κάνουμε καλό και στην υγεία μας! Και ο φυσικός τρόπος για να ενισχύσεις το ανοσοποιητικό σου σύστημα, να βελτιώσεις την καρδιοαναπνευστική λειτουργία και για να ρυθμίσεις την αρτηριακή πίεση, γεμίζοντας παράλληλα με απίστευτη ενέργεια είναι αδιαμφισβήτητα θέμα του τι ποιότητας τροφές καταναλώνουμε!
Ποιοι είναι πίσω από αυτή την παγκόσμια καινοτομία;
Η Longevity Diet, είναι μια νέα ελληνική εταιρεία – νιώθω διπλά περήφανη για αυτό – η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της βοτεχνολογίας! Ιδρύθηκε το Σεπτέμβρη του 2015, και υλοποίησε την ιδέα των 100% φυσικών προϊόντων διατροφής, εμπλουτισμένων με συστατικά από το μοναδικό οικοσύστημα της Ελλάδας, όλα πιστοποιημένα από τους αρμόδιους φορείς και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και η οποία κατάφερε να διακριθεί στο διεθνή διαγωνισμό World Dairy Innovation Awards 2016, αποσπώντας το Παγκόσμιο Βραβείο Καινοτομίας.
Σκοπός της είναι να παρέχει ένα καινοτόμο τρόπο διατροφής, απόλυτα φυσικό, χωρίς χημικά πρόσθετα, χρησιμοποιώντας νέες τεχνολογίες και επιστημονικές έρευνες, να καλύπτει όλες τις διατροφικές ανάγκες, να συμβάλλει στη μακροζωία και κυρίως … να δώσει μια πραγματική γεύση και απόλαυση στη διατροφή!
Η Longevity κυκλοφορεί και το τυροκομικό προϊόν Omega3 (Ω3) Cheese Dip το οποίο είναι αλειφόμενη Φέτα Π.Ο.Π. αναμειγμένη με ελληνικό γιαούρτι και πάστα ελιάς, γιατί στην γεύση δεν κάνουμε εκπτώσεις!
Το YoguDiet 2% της StartUpLongevityDietfoods βραβεύτηκε για ακόμη μια φορά σε Διεθνή Διαγωνισμό. Μετά την διάκριση του ως το Καλύτερο Γιαούρτι του 2016, στο Παγκόσμιο Συνέδριο Γαλακτοκομικών του 2016 που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, διακρίθηκε και για την ποιότητα και την υπέροχη γεύση του, με το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης, από τον διεθνή διαγωνισμό γευσιγνωσίας, iTQi (International Taste & Quality Institute) αυτή τη φορά στη «πρωτεύουσα» της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τις Βρυξέλλες.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Το “Βραβείο Ανώτερης Γεύσης του iTQi”, μια σφραγίδα ποιότητας στην γεύση!
Το “Βραβείο Ανώτερης Γεύσης” είναι η μόνη σφραγίδα ποιότητας στην γεύση που χορηγείται από διαμορφωτές γνώμης στο χώρο των Τροφίμων και Ποτών, οι οποίοι είναι βραβευμένοι Σεφ & Γευσιγνώστες.
Κατά την διάρκεια των γευστικών αξιολογήσεων, κάθε προϊόν υπόκειται σε μια ‘τυφλή’ γευσιγνωσία, σύμφωνα με μια αυστηρή διαδικασία οργανοληπτικής ανάλυσης.
Οι κριτές καλούνται να αξιολογήσουν τα προϊόντα σαν να τα επέλεγαν οι ίδιοι για το δικό τους σπίτι και όχι σύμφωνα με τα στάνταρ των εστιατορίων τους.
Κάθε προϊόν αξιολογείται μέσα στο πλαίσιο μιας οργανοληπτικής ανάλυσης, όπου κάθε μέλος της Επιτροπής λαμβάνει υπόψη του κριτήρια όπως η οσμή, όψη, γεύση, επίγευση, υφή κλπ. Οι κριτές επίσης καταγράφουν τα σχόλιά τους και -αν χρειαστεί- κάνουν προτάσεις για βελτιώσεις.
Μετά το τέλος των γευστικών αξιολογήσεων, το iTQi ετοιμάζει ένα αναλυτικό γράφημα με τις βαθμολογίες από τα επιμέρους οργανοληπτικά κριτήρια, συνοψίζει τα σχόλια και τις προτάσεις των κριτών και τα διαθέτει στις συμμετέχουσες εταιρίες. Αυτές οι πληροφορίες είναι ιδιαίτερα πολύτιμες στους παραγωγούς, καθώς τους βοηθούν να κατανοήσουν καλύτερα την γνώμη της Κριτικής Επιτροπής αλλά και να εντοπίσουν ενδεχόμενες περιοχές βελτίωσης για τα προϊόντα τους.
Αφήστε μια απάντηση