DDD(winter2017)
Bolero-Biodiet
  1. Να φτιάξουμε την ζύμη brioche
  2. Να προσθέσουμε ψιλοκομμένη λευκή σοκολάτα ΙΟΝ

Συστατικά

Σχετικά με το Σεφ

Μιχάλης Σαράβας

Μιχάλης Σαράβας

Έχει τελειώσει τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων στην Ανάβυσσο με την ειδικότητα του τεχνίτη ζαχαροπλάστη και αρτοποιού. Έχει συμμετάσχει σε πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στο ecole ferrandi (Γαλλία-Παρίσι), επίσης στην ειδικότητα του τεχνίτη …

Περισσότερα για τον σεφ…

image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.