Cheesecake Ferrero, από τον Πέτρο Μαούνατζη!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ένα υπέροχο Cheesecake με Ferrero Rocher, πραλίνα φουντουκιού και φουντούκια, χωρίς ψήσιμο, που σίγουρα θα συναρπάσει τους πάντες. Με βελούδινη κρέμα σοκολάτας και μια υπέροχη γκαναζ που σίγουρα κανείς δεν μπορεί να φάει μόνο ένα κομμάτι.

Δεν είναι ένα απλό cheesecake … ειναι ένα Ferrero cheesecake !!⁠
No bake γρήγορη διαδικασία λίγο αναμονή στο ψυγείο , και μπαμ έτοιμο στο τραπέζι για σήμερα ! ⁠

 

Συστατικά

ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΗ

250γρ Μπισκότα digestive
120γρ Βούτυρο

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ

400γρ Κρέμα Γάλακτος
300γρ Τυρί κρέμα
300γρ Πραλίνα φουντουκιού
ελάχιστο Αλάτι

ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΚΑΝΑΖ

100γρ Κρέμα Γάλακτος
200γρ Πραλίνα φουντουκιού
80γρ τριμμένο Φουντούκια

 

 

Δείτε εδώ την εκτέλεση :

https://www.instagram.com/p/CopPr7WoX3L/

ΟΔΗΓΙΕΣ

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

1.ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΗ
Θρυμματίζουμε στον ηλεκτρικό τρίφτη τα μπισκότα, λιώνουμε το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι σε σιγανή φωτιά και το ρίχνουμε μέσα στα τριμμένα μπισκότα να γίνει σαν βρεγμένη άμμος, το στρώνουμε σε μια μεταλλική φόρμα με αποσπώμενο τοίχωμα 22 εκατ και αφήνουμε να κρυώσει.

 

2.ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ
Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος μέχρι να κάνει κορυφές, προσθέτουμε το τυρί, την πραλίνα φουντουκιού , το αλάτι και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει μια σοκολατένια κρέμα. Στρώνουμε την κρέμα πάνω από την βάση του μπισκότου , τοποθετούμε στο ψυγείο για 30 λεπτά να παγώσει.

 

3.ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΚΑΝΑΖ

Bάζουμε την σοκολάτα με την κρεμα γάλακτος για ένα λεπτό στο φούρνο μικροκυμάτων και την λιώνουμε. Προσθέτουμε το τριμμένο φουντούκι μέσα στην σοκολάτα και περιχυνουμε πάνω από τη κρεμα. Τοποθετούμε στο ψυγείο για 2 ώρες να παγώσει . Κόβουμε και απολαμβάνουμε!

 

 

Πέτρος Μαούνατζης

 

https://petrosmaounatzis.com/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%AE/cheesecake-ferrero-rocher/?fb

 

 

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *