Εύκολο και δροσιστικό ρυζόγαλο με γάλα καρύδας από το faysbook.gr!!







Φτιάξτε μόνοι σας το πιο κλασσικό και ελαφρύ επιδόρπιο!
Υλικά:
-5 κούπες γάλα πλούσιο σε λιπαρά
-2 κούπες γάλα καρύδας
-2 ½ κρέμα γάλακτος
-3/4 κούπας ζάχαρη
-1 ½ κούπας ρύζι
-ξύσμα από 2 πορτοκάλια
-1 ξυλάκι κανέλα
– 1 στικ βανίλια
-1/2 κούπας φιστίκι Αιγίνης
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Εκτέλεση:
-Βάλε όλα τα υλικά, εκτός από το ρύζι, σε μια βαθιά κατσαρόλα και άφησέ τα σε χαμηλή φωτιά μέχρι να βράσει το μείγμα.
-Έπειτα ρίξε το ρύζι, ανακατεύοντας συνεχώς, και συνέχισε το βράσιμο για περίπου 30 λεπτά ακόμα.
-Όταν το ρύζι είναι έτοιμο και χυλωμένο, πάρε την κατσαρόλα από τη φωτιά και αφαίρεσε τη βανίλια και την κανέλα.
-Βάλε το μείγμα στο ψυγείο να κρυώσει καλά.
-Όταν «σφίξει» το ρυζόγαλο διακόσμησέ το, πασπαλίζοντας με λίγη τριμμένη κανέλα και σπασμένο φιστίκι Αιγίνης.











Αφήστε μια απάντηση