Σοκολατένιο ραβανί απο το Chefoulis.gr!!
http://www.chefoulis.gr/
από Εύα
Κατηγορία: Γλυκά, Πάσχα, Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά
Προετοιμασία: 20 λεπτά
Μαγείρεμα: 35 λεπτά
Υλικά
Σιμιγδάλι 100 γρ
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 400 γρ
Κακάο 3 κουτ σούπας
Baking powder 2 κουταλάκια του γλυκού
Ζάχαρη 500 γρ
Αυγά 6
Γιαούρτι 500 γρ
Ινδική καρύδα
Για το σιρόπι
Νερό 5 ποτήρια
Ζάχαρη 5 ποτήρια
Λεμόνι 1 (τον χυμό του)
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Οδηγίες
Σε ένα μπολ χτυπάμε καλά την ζάχαρη και τα αυγά για 10 λεπτά. Στην συνέχεια ….
διαβαστε την συνεχεια της συνταγής στο :
http://www.chefoulis.gr/
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Ραβανί, από την Μπέττυ μας και το "Taste of life by Betty"!
Ραβανί με σοκολάτα, από την Ελένη Ψυχούλη και το pirouni.gr!
"Ραβανί πανεύκολο της Μαριφάνης", από την Μαριφάνη Ξανθάκη!
Ραβάνι γαλαξειδιώτικο με ρύζι της κυρίας Ρούλας, από την Ιωάννα Σταμούλου και το olivemagazine.gr!
Ινδοκάρυδο σιροπιαστό και αφράτο (ραβανί), από τον Πέτρο Συρίγο!
Το πιο εύκολο ραβανί με γιαούρτι και ινδοκάρυδο, από το sokolatomania.gr!
Αφήστε μια απάντηση