Για το σιρόπι
- 500 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 500 ml νερό
Για τη βάση
- 500 γρ. κέικ βασιλόπιτα ή τσουρέκι
- 100 γρ. βούτυρο
Για την κρέμα
- 1 lt γάλα
- 6 κρόκοι αυγών
- 200 γρ. ζάχαρη
- 100 γρ. κορν φλάουρ
- 100 γρ. βούτυρο
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
Για το σερβίρισμα
- 100 γρ. φυστίκια Αιγίνης, ψιλοκομμένα
- 300 γρ κρέμα γάλακτος
- 3 κ.σ. ζάχαρη άχνη
Αφήστε μια απάντηση