Οδηγίες

  1. Δουλεύουμε το αλεύρι με το κρύο ανάλατο βούτυρο να γίνουν ψίχουλα.
  2. Βάζουμε την ζάχαρη, το στραγγιστό γιαούρτι και ανακατεύουμε να γίνουν ζύμη.
  3. Αν θέλουμε μπορούμε να την αρωματίζουμε με βανίλιες ή ξύσμα φρούτων.
  4. Την σκεπάζουμε και την αφήνουμε για 2 ώρες στο ψυγείο.
  5. Όταν είναι έτοιμη την χωρίζουμε σε δύο μέρη και τα ανοίγουμε σε λεπτά φύλλα.
  6. Τα τυλίγουμε σε ρολά και κόβουμε μπισκότα με μήκος 2 δάχτυλα.
  7. Τα βουτάμε σε λευκή ή καστανή ζάχαρη και τα τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
  8. Τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις για 25-30 λεπτά.