Νηστίσιμα Μπισκότα κανέλας από την Ελευθερία Μπουτζα και το “Μαγειρεύοντας με την “L” ” !


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Yλικά

1 ποτηρι ελαιολαδο
1 ποτηρι χυμο πορτοκαλιου(στιψτε και ενα λεμονι )
ξυσμα πορτοκαλιου και λεμονιου
1κγ κανελλα
1 ποτηρι (λιγοτερο)ζαχαρη καστανη
1 κγλ σοδα
1 1/2 πακετο φαρινα κοκκινη ….(οσο παρει μπορει και περισσοτερο)

Εκτέλεση

Φτιαχνουμε τα μπισκοτα στο σχημα που θελουμε τοποθετουμε σε λαμαρινα με λαδοκολλα στους 180 βαθμους (και οχι τσιγγουνιες σε κανελλα και ξυσμα ).

καλη επιτυχια !

 

Τη συνταγη μου την εχει δωσει η φιλη και συγχωριανη Αλεξανδρα Αρβανιτη.

 

https://www.facebook.com/cookingwithL/photos/a.687508281284160.1073741831.664704013564587/687531567948498/?type=1&theater


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *