Νηστίσιμα Μπισκότα κανέλας από την Ελευθερία Μπουτζα και το “Μαγειρεύοντας με την “L” ” !
Yλικά
1 ποτηρι ελαιολαδο
1 ποτηρι χυμο πορτοκαλιου(στιψτε και ενα λεμονι )
ξυσμα πορτοκαλιου και λεμονιου
1κγ κανελλα
1 ποτηρι (λιγοτερο)ζαχαρη καστανη
1 κγλ σοδα
1 1/2 πακετο φαρινα κοκκινη ….(οσο παρει μπορει και περισσοτερο)
Εκτέλεση
Φτιαχνουμε τα μπισκοτα στο σχημα που θελουμε τοποθετουμε σε λαμαρινα με λαδοκολλα στους 180 βαθμους (και οχι τσιγγουνιες σε κανελλα και ξυσμα ).
καλη επιτυχια !
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Τη συνταγη μου την εχει δωσει η φιλη και συγχωριανη Αλεξανδρα Αρβανιτη.
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Μπισκότα βρόμης με μέλι και ταχίνι, από τον Γαβριήλ Νικολαϊδη και τον Cool Artisan!
Νηστίσιμα Cookies με αβοκάντο και πράσινο μήλο, από το "Όλα Νηστίσιμα"!
Νηστίσιμα μπισκότα φουντουκιού (VIDEO), από την οικογένεια Καρελάνη και το foodaholics.gr!
Απίθανα, νηστίσιμα μπισκότα ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ & ΛΙΠΑΡΑ, με άθερμο βιολογικό πετιμέζι Καραγγελή & τρούφα σ...
Soft cookies, από την Δήμητρα και τον Λευτέρη των foodstates!
Μπισκότα γεμιστά με ταχίνι-κακάο, από την Λία και το mermaidsfood.gr!
Αφήστε μια απάντηση