Μπισκότα βρώμης με μπανάνα και σοκολάτα, από την Αντριάννα και το Γλυκιές δημιουργίες by Andriana!

Τι θα χρειαστούμε:

3 ώριμες μπανάνες
2 κούπες βρώμη
2 ½ κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κ.τ.γ μπέικιν πάουντερ
¼ κ.τ.γ αλάτι
3 κ.τ.γ κανέλα
½ κούπα ελαιόλαδο
1 κούπα καστανή ζάχαρη
¾ κούπας σταγόνες σοκολάτα
1 πορτοκάλι ξύσμα

 

Πώς τα φτιάχνουμε:

Ξεκινήστε κόβοντας τις μπανάνες σε κομμάτια και πολτοποιήσετε με ένα πιρούνι.
Τις νιφάδες βρώμης μπορείτε αν θέλετε να τις τρίψετε στο μπλέντερ για να γίνουν σκόνη. Ενσωματώνετε με το αλεύρι, το μπέικιν, την κανέλα και το αλάτι. Σε ένα άλλο μπολ χτυπάτε με το μίξερ το λάδι με τη ζάχαρη μέχρι να λιώσει. Ενώνετε τα μείγματα και ζυμώνετε. Αφήνετε για 30′ στο ψυγείο να σταθεροποιηθεί η ζύμη. Σε ένα ταψί απλώστε μια λαδόκολλα και με ένα κουτάλι ξεκινήστε να βάζετε στο ταψί 1 κουταλιά για κάθε μπισκότο. Εγώ χρειάστηκα δυο λαμαρίνες γιατί τα έκανα αραιά για να μην κολλήσουν.
Ψήστε σε προθερμασμένο στους 170 βαθμούς για 15 λεπτά μέχρι να αλλάξουν λίγο χρώμα. Συντηρήστε τα σε ένα βαζάκι κλειστό για 5 μέρες.

 

Καλή επιτυχία και απόλαυση!

Η εικόνα ίσως περιέχει: φαγητό


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *