Οδηγίες

  1. Αναμειγνύουμε το λάδι με τον χυμό πορτοκαλιού και το μέλι.
  2. Αρωματίζουμε με το ξύσμα, την κανέλα και τις βανίλιες.
  3. Βάζουμε λίγο αλάτι, την βρώμη, το μισό περίπου αλεύρι και ανακατεύουμε καλά.
  4. Προσθέτουμε το μπέικιν, και ενσωματώνουμε σιγά σιγά το υπόλοιπο αλεύρι να γίνουν ζύμη.
  5. Τέλος βάζουμε τις σταγόνες σοκολάτας.
  6. Πλάθουμε μπαλάκια και τα τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
  7. Τα πατάμε ελαφρώς να πάρουν σχήμα από cookies και ψήνουμε στους 170 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν