Γλύκισμα φουντουκιού με γέμιση OSCAR Dream Cream με 5 υλικά, από το oscarchocolates.com!







Υλικά συνταγής:
125 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
70 γρ. ζάχαρη άχνη κοσκινισμένη
50 γρ. φουντούκια θρυμματισμένα σε σκόνη
115 γρ. [3/4 φλ. τσαγιού] αλεύρι
100 γρ. [1/3 φλ. τσαγιού] Dream Cream
Εκτέλεση συνταγής:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς και στρώνουμε λαδόκολλα σε 2 ταψιά.
Ψήνουμε ή καβουρδίζουμε στο τηγάνι χωρίς λιπαντική ουσία τα φουντούκια [προσοχή μη καούν] και μόλις κρυώσουν τα θρυμματίζουμε στο multi σε σκόνη.
Με το μίξερ χειρός χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει το μείγμα. Προσθέτουμε τη σκόνη φουντουκιού και το αλεύρι, συνεχίζοντας το χτύπημα μέχρι να έχουμε μια ομοιογενή ζύμη.
Με τη βοήθεια ενός κορνέ με διάμετρο ακροφυσίου 1 εκ. φτιάχνουμε πάνω στη λαδόκολλα μπισκοτάκια 2,5 εκ. το ένα δίπλα στο άλλο αφήνοντας περιθώριο μεταξύ τους.
Ψήνουμε τα μπισκοτάκια στο προθερμασμένο φούρνο για 12-14 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν, τα βγάζουμε και τα μεταφέρουμε σε μια σχάρα για να κρυώσουν καλά.
Μόλις κρυώσουν βάζουμε στη βάση από το μισά μπισκοτάκια dream cream και τα σκεπάζετε με τα άλλα μισά.






Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Πανεύκολο παγωτό ferrero rocher με 4 υλικά(Video), από τους Μιχάλη και Χάρη Καρελάνη και το foodahol...
Κρύα σοκολάτα πραλίνας Βιενουά, από την Μαριφάνη Ξανθάκη!
Αφράτα, μαλακά Woopie pies γεμιστά με πραλίνα, από την Σόφη Τσιώπου!
Πτι φουρ νηστίσιμα, από τη Μαριφάνη Ξανθάκη!
Μπισκότα Γεμιστά με Καραμέλα Dulce de Leche, από τον Αλέξη Επιθυμιάδη και το alwayshungry.gr!
Κέικ Πραλίνα με 3 υλικά(video), από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη και το ionsweets.gr!
Αφήστε μια απάντηση