Μαστιχωτά Μπισκότα Σοκολάτας χωρίς αλεύρι (VIDEO), από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Συνταγή με μόνο 4 υλικά,  για πανεύκολα μπισκότα σοκολάτας χωρίς αλεύρι !

Υλικά 

  • 250 γρ. ION PATISSERIE κλασική κουβερτούρα
  • 4 ασπράδια από μεσαία αυγά
  • 60 γρ. κακάο ΙΟΝ
  • 330 γρ. ζάχαρη άχνη

 

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

 

Εκτέλεση
Σε ένα μπολ, βάζουμε τη ζάχαρη άχνη και το κακάο και ανακατεύουμε με ένα σύρμα, μέχρι να γίνει ομοιογενές το μείγμα μας.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα ασπράδια και ανακατεύουμε με μια μαρίζ, έως ότου γίνει ένα μείγμα.
Αμέσως μετά, κόβουμε την κουβερτούρα μας σε ακαθόριστα κομμάτια και την προσθέτουμε στο μείγμα μας.
Ανακατεύουμε καλά με την μαρίζ για να απλωθεί παντού η κουβερτούρα μας.
Τοποθετούμε το μπολ στο ψυγείο για μισή ώρα.
Αφού παγώσει το μείγμα, στρώνουμε αντικολλητικο χαρτί σε ένα ταψί και κάνουμε μπάλες από το μείγμα μας.
Τις ακουμπάμε στο αντικολλητικό χαρτί, προσέχοντας να έχουν μεγάλο κενό μεταξύ τους ,γιατί απλώνουν.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στον αέρα, στους 170βαθμούς, για περίπου 10 λεπτά.
Τα μπισκότα αυτά είναι καλύτερα να καταναλωθούν την ίδια μέρα.
Αν θέλετε να τα καταναλώσετε τις επόμενες μέρες, μπορείτε πριν, να τα ζεσταίνετε 10 δευτερόλεπτα στον φούρνο μικροκυμάτων.
https://dimitriosmakriniotis.gr/recipe-items/mastichota-mpiskota-sokolatas/
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *