Ο υπέροχος συνδυασμός υλικών που έχει το ζελέ έχει ως αποτέλεσμα ένα απολαυστικό καλοκαιρινό γλυκό που θα σας δροσίσει γρήγορα ,εύκολα και οικονομικά. Τι περιμένετε ? :) ΥλικάΓια ...
Υλικά 1 κούπα σπορέλαιο 3 κούπες αλεύρι (που φουσκώνει μόνο του) 1 κούπα ζάχαρη 1 κούπα φυσικό χυμό πορτοκάλι 1 κουταλάκι γλυκού σόδα 1/2 κούπα καρύδι ...
Μερίδες: 6 Δυσκολία: εύκολο Υλικά 500 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 120ml ζαχαρούχο γάλα 1 κουταλάκι ζελατίνη σε σκόνη 1 σφηνάκι λικέρ πικραμύγδαλο (Amaretto) 1 βανίλια σε σκόνη 2 ...
O κλασικός κορμός της μαμάς, αναβαθμισμένος γευστικά και αισθητικά, κλέβει πάντα την παράσταση σε κάθε μικρή ή μεγάλη μάζωξη. Υλικά για τον κορμό: 250γρ. μαργαρίνη σκληρή 1 ...
Απολαυστικές, μικρές λιχουδίτσες που δεν τους αντιστέκεται κανείς: mini muffins με σοκολατένια επικάλυψη. Υλικά 1 φλιτζάνι αλεύρι Αλλατίνη για όλες τις χρήσεις 1 κουταλάκι του ...
Περιγραφή Είναι μια συνταγή ακόμα από το Στέλιο Παρλιάρο και αρκετά εποχιακή θα έλεγα! Απολαύστε την! Αλλα με μια παραλλάγη στη μπανάνα. Μπορείτε θεωρώ να χρησιμοποιήσετε φρούτο ...
Συστατικά 80 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 200 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 70 γρ. κακάο 1 κ.γ. μπέικιν 1/2 κ.γ. αλάτι 100 γρ. γλυκό κουταλιού κεράσι 80 γρ. νερό 80 γρ. βούτυρο 1 μεγάλο αυγό 1 ...
Υλικά Για την κρούστα 2 φλιτζάνια θρυμματισμένα Γεμιστά μπισκότα Αλλατίνη με γέμιση κρέμα 55 γρ. βούτυρο, λιωμένο Για το παγωτό 225 γρ. κρέμα τυριού 1/2 φλιτζάνι ...
Μιλ φέιγ (Mille feuille) Πρόκειται για το πασίγνωστο , υπέροχο , αέρινο γλύκισμα με τη βελούδινη κρέμα και τη σφολιάτα. Η ιστορία του ξεκινάει κάπου στα 1700 μ.χ. στη Γαλλία εξού και το ...
Υλικά Για τη βάση 220 γρ. μπισκότα βουτύρου 115 γρ. βούτυρο Για την κρέμα 600 γρ. τυρί Φιλαδέλφεια 200 γρ. ζάχαρη 2 αυγά 3 ξύσμα λάιμ 1 χυμό λάιμ 1 βανίλια σκόνη 125 γρ. κρέμα ...