Brownie Cheesecake με πραλίνα φουντουκιού από το Spice House!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ ΤΑ BROWNIES
140γρ. βούτυρο
1/4 κούπας πραλίνα φουντουκιού (μερέντα – νουτέλα)
2 αυγά
3/4 κούπας λευκή ζάχαρη
1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις (κοσκινισμένο)
1/4 κούπας σκόνη κακάο χωρίς ζάχαρη

ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΡΩΣΗ cheesecake
225γρ. τυρί κρέμα
3 κ.σ. λευκή ζάχαρη
2 αυγά
1/3 κούπας πραλίνα φουντουκιού (μερέντα – νουτέλα)

Πως το κάνουμε:

Λιώνουμε το βούτυρο – προσοχή δεν το καίμε.
Στο μίξερ, στη γρήγορη ταχύτητα ανακατεύουμε καλά το βούτυρο, την πραλίνα φουντουκιού και τη ζάχαρη και τ αυγα.
Μόλις λιώσει η ζάχαρη γυρνάμε στη χαμηλή ταχύτητα και προσθέτουμε το (κοσκινισμένο) αλεύρι και το κακάο και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ενωθούν τα υλικά.
Βάζουμε λαδόκολλα σε ένα μικρό ταψί (περίπου 20 με 25 εκ.) και βάζουμε το μίγμα.

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Στρώση τσίζκεικ:
Ανακατεύουμε το τυρί κρέμα, τη ζάχαρη, τα αυγά και την πραλίνα φουντουκιού μέχρι να ενωθούν τα υλικά. Χύνουμε το μίγμα στη φόρμα πάνω από τη στρώση του μπράουνις.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160ο βαθμούς Κελσίου για 40 με 45 λεπτά.
Αφήνουμε το μπράουνις να κρυώσει εντελώς στη φόρμα για να είναι έτοιμο για κόψιμο. Σερβίρουμε με μια μπάλα παγωτό.

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=449690708437886&set=a.326868494053442.75771.326288084111483&type=1&theater

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *