Viap-Mentel(choco, Dec/2018)
ISOSTEVIA(dark chocolate)
RITO'S FOOD (GIF)

Υλικά για τη βάση:

  • 100 γρ. μπισκότα
  • 20 γρ. αμύγδαλα σκόνη
  • 40 γρ. βούτυρο LURPAK

Υλικά για την κρέμα:

  • 100 γρ. κουβερτούρα NESTLE DESSERT
  • 450 γρ. κρέμα τυρί BUKO της ARLA
  • 60 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 2 αυγά ΒΛΑΧΑΚΗ
  • 100 γρ. φιστίκι Αιγίνης

 

 

Εκτέλεση για τη βάση:

Αλέθουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ, ανακατεύουμε με τα  αμύγδαλα και το βούτυρο και τα πιέζουμε μέσα σ’ ένα τετράγωνο τσέρκι.  Ανακατεύουμε το τυρί κρέμα και τ’ αυγά.  Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και ενσωματώνουμε στο προηγούμενο μείγμα.  Σκορπίζουμε τα φιστίκια πάνω από το ψημένο μπισκότο, αδειάζουμε την κρέμα, ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο (Miele) στους 150ο C για 45΄-60’.  Κλείνουμε τον φούρνο και αφήνουμε μέσα στον φούρνο.  Βγάζουμε από τον φούρνο βάζουμε στο ψυγείο για ένα βράδυ και κόβουμε σε ράβδους.

Χρόνος: 20’

Μερίδες: 10

Δείτε το video: https://youtu.be/1uzpirRltQI

http://www.glykes-alchimies.gr/?p=1668

image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *