Μωσαϊκό σοκολάτας με espresso, Kahlua και “ΠΤΙ-ΜΠΕΡ” ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ!

  • ΥΛΙΚΑ

    • 1 πακέτο μπισκότα “ΠΤΙ-ΜΠΕΡ” ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ 225 γρ.
    • 150 γρ. αυγά (3 τεμ)
    • 170 γρ. βούτυρο
    • 120 γρ. ζάχαρη άχνη
    • 100 γρ. κακάο
    • 60 γρ. λικέρ Kahlua
    • 1 φλυτζάνι espresso

     

    ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

    1. Λιώνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε τη ζάχαρη άχνη και το κακάο.

    2. Όταν ομογενοποιηθούν, προσθέτουμε τα αυγά, το Kahlua και τον espresso. Ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα για να ομογενοποιηθούν καλά τα υλικά μας.

    3. Σπάμε τα μπισκότα και τα προσθέτουμε στο μείγμα μας. Ανακατεύουμε καλά και στρώνουμε σε μια ορθογώνια (προαιρετικά) φόρμα.

    4. Αποθηκεύουμε στην κατάψυξη και μετά από 2 ώρες σερβίρουμε.


  • http://syntages.papadopoulou.gr/recipe/%CE%BC%CF%89%CF%83%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CF%8C-%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CF%84%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%B5-espresso-kahlua-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CF%84%CE%B9-%CE%BC%CF%80%CE%B5%CF%81/

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *