Πραλίνες raffaello με καρύδα, από τις “Μαγειρικές Διαδρομές”!
Νόστιμα και ιδιαίτερα σοκολατάκια με καρύδα!
Συστατικά
- Ένα κουτί γάλα το πυκνό ζαχαρούχο
- 200 γρ καρύδα
- 100 γρ σοκολάτα άσπρη κουβερτούρα.
Οδηγίες
- Λιώνουμε την σοκολάτα.
- Σε ένα μπολ βάζουμε το γάλα, καρύδα, σοκολάτα, (εγώ έβαλα και βαφλες αυτές που σερβίρουν στα παγωτά επάνω) και έβαλα και ένα αμύγδαλο στην μέση (χωρίς φλούδα).
- Κάνεις μικρά μπαλάκια και τα περνάς από την καρύδα.
- Απο τις βαφλες βαζουμε με το ματι, υπαρχει πακετο σε ΜΙΞ διαφορα μεσα,οχι αυτα με την κρεμα στην μεση,τα απλα στρογγυλα η τριγωνα,εβαλα περιπου 10 κομματια.
- Διατηρούνται στο ψυγείο και τα καταναλώνουμε σε 2 βδομαδες. Αν προλάβουν.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
http://mageirikesdiadromes.gr/recipes/pralines-rapfaelo-me-karyda.html
Αφήστε μια απάντηση