Πραλίνες raffaello με καρύδα, από τις “Μαγειρικές Διαδρομές”!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Νόστιμα και ιδιαίτερα σοκολατάκια με καρύδα!

Συστατικά

  • Ένα κουτί γάλα το πυκνό ζαχαρούχο
  • 200 γρ καρύδα
  • 100 γρ σοκολάτα άσπρη κουβερτούρα.

Οδηγίες

  1. Λιώνουμε την σοκολάτα.
  2. Σε ένα μπολ βάζουμε το γάλα, καρύδα, σοκολάτα, (εγώ έβαλα και βαφλες αυτές που σερβίρουν στα παγωτά επάνω) και έβαλα και ένα αμύγδαλο στην μέση (χωρίς φλούδα).
  3. Κάνεις μικρά μπαλάκια και τα περνάς από την καρύδα.
  4. Απο τις βαφλες βαζουμε με το ματι, υπαρχει πακετο σε ΜΙΞ διαφορα μεσα,οχι αυτα με την κρεμα στην μεση,τα απλα στρογγυλα η τριγωνα,εβαλα περιπου 10 κομματια.
  5. Διατηρούνται στο ψυγείο και τα καταναλώνουμε σε 2 βδομαδες. Αν προλάβουν.

 

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

http://mageirikesdiadromes.gr/recipes/pralines-rapfaelo-me-karyda.html

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *