Τρουφάκια μαύρης σοκολάτας με ξηρούς καρπούς , από την Διαιτολόγο -Διατροφολόγο Ελεάνα Διαμαντοπούλου και το “Χορτοφαγία & υγιεινή διατροφή”!
Υλικά:
250γρ κουβερτούρα
1/2φλ τσαγιού μαργαρίνη
1φλ τσαγιού άχνη
1φλ τσαγιού ξηρούς καρπούς (αμύγδαλα, καρύδια, φουντούκια)
1 βανίλια σκόνη
Εκτέλεση:
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί, μαζί με το βούτυρο.
Προσθέτουμε την άχνη, τους ξηρούς καρπούς και τη βανίλια και ανακατεύουμε όλα τα υλικά.
Βάζουμε το μίγμα στο ψυγείο για 2-3 ώρες. Μετά πλάθουμε τα μπαλάκια και τα βουτάμε ή σε τρούφα ή σε άχνη ή σε τρίμμα ξηρών καρπών, ακόμα και σε καρύδα.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Αφήστε μια απάντηση