Τρουφάκια μαύρης σοκολάτας με ξηρούς καρπούς , από την Διαιτολόγο -Διατροφολόγο Ελεάνα Διαμαντοπούλου και το “Χορτοφαγία & υγιεινή διατροφή”!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Υλικά:


250γρ κουβερτούρα
1/2φλ τσαγιού μαργαρίνη
1φλ τσαγιού άχνη
1φλ τσαγιού ξηρούς καρπούς (αμύγδαλα, καρύδια, φουντούκια)
1 βανίλια σκόνη

 

Εκτέλεση:


Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί, μαζί με το βούτυρο.
Προσθέτουμε την άχνη, τους ξηρούς καρπούς και τη βανίλια και ανακατεύουμε όλα τα υλικά.
Βάζουμε το μίγμα στο ψυγείο για 2-3 ώρες. Μετά πλάθουμε τα μπαλάκια και τα βουτάμε ή σε τρούφα ή σε άχνη ή σε τρίμμα ξηρών καρπών, ακόμα και σε καρύδα.

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

 

https://www.facebook.com/diaita2013/photos/a.499291373548983.1073741835.315197015291754/568328279978625/?type=1&theater

 

 

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *